Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om VK Bjärke

Följ

VK Bjärke

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
VK Bjärke
Välj lag

Kontaktinformation

Namn VK Bjärke
Adress c/o Lars-Ove Larsson Slottsparksvägen 26
Postadress 44172 Sollebrunn
E-post vkbjarke@gmail.com
Orgnr 864000-5347
Swish 1230171934
Damlag / U16-U20
Herrlag / U16-U18

Om VK Bjärke

Vi är en volleybollförening som håller till i bjärkehallen, Sollebrunn. Vi erbjuder volleyboll för dem så är 3 år och uppåt!

Som alla föreningar har vi en medlemsavgift, där det bland annat ingår licenser och försäkring. Du får prova på ett par gånger innan du betalar.

Vi uppskattar även att du som förälder lämnar och hämtar ditt barn inne i hallen vid träning så att vi ledare och tränare får träffa er!

När vi har hemmacup hjälps vi åt att bemanna vår kiosk och baka kakor till försäljning, kioskansvarig i varje lag gör en bemanningslista.

Vi hjälps också åt att tvätta matchtröjor. När du tvättat ska tröjorna vara tillbaka hos tränare senast onsdag efter cup.

Vi hoppas på mycket publik när vi spelar cup, både hemma och borta! Det är betydelsefullt för ditt barn att få visa på match vad det lärt sig på träning.

Eftersom barn och ungdoms volleybollen bygger mycket på föräldraengagemang anordnar klubben föräldrautbildningar som vi hoppas du vill delta i!

Vi har en egen klubblokal som ligger mitt emellan
hallarna, vid ingången till C-hallen.

Välkomna!